.

VALBEVEILIGINGSSYSTEMEN

Op hoogte werken brengt risico’s op valgevaar met zich mee. Zeker wanneer u (periodiek) op het dak werkt en bijvoorbeeld dak reparaties en inspecties uitvoert, onderhoud aan technische installaties (airco, luchtbehandeling en zonnepanelen) verricht, lichtstraten schoonmaakt of aan duurzame groene daken werkt.

Met de valbeveiligingssystemen die DCE Holland levert kunt u uw werkzaamheden veilig en flexibel (laten) uitvoeren. Iedere gebruiker kan zich gemakkelijk voortbewegen zonder voortdurend te moeten aan- en afhaken.

Horizontale valbeveiligingssystemen

De hoogwaardige kabelbeveiligingssystemen bestaan ​​uit twee eindbeugels waartussen een (roestvrijstalen) kabel wordt gespannen. Bij complexere toepassingen kunnen de systemen worden aangevuld met elementen voor bochten en rechte lijnen. De kabelspanner zorgt ervoor dat er geen speling ontstaat.

Esthetisch

Het valbeveiligingssysteem is niet alleen functioneel maar is vanaf de begane grond niet zichtbaar. Dit in tegenstelling tot veel andere permanente valbeveiligingssystemen. Zo blijft uw bedrijfspand dezelfde uitstraling behouden.

Veilig werken met valbeveiligingsmiddelen

Als werkgever dient u voor een veilige werkomgeving te zorgen. Dit geldt ook voor de opdrachtgever, vastgoedbeheerder/ eigenaar. Een goede beveiliging bij valgevaar is dus ook wettelijk gezien een must. DCE Holland kan u deskundig adviseren over het aanbrengen van het valbeveiligingssyteem, zodat u niet alleen aan de wettelijke normen voldoet, maar bovenal veilig en prettig kunt werken.

Advies nodig? Neem contact op:

    *Verplichte velden

    Jouw gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen.