.

TRILNAALDEN

Trilnaalden die zich onderscheiden in kwaliteit en betaalbaarheid, dat zijn de apparaten van Hervisa Perles. DCE Holland is officieel importeur en dealer van deze betrouwbare trilnaalden in Nederland.

30 jaar ervaring

Al ruim 30 jaar zijn de trilnaalden (ook wel betontrillers genoemd) van Hervisa Perles hèt hoogwaardige kwaliteitsgereedschap voor de betonverwerker. Iedere trilnaald is speciaal ontworpen om het nog verse betonspecie optimaal te verdichten. De trilnaald wordt direct na het storten in het beton gehouden, waarna door middel van hoogfrequente trillingen de luchtbellen naar boven komen. Met als resultaat een sterker en resistenter beton.

trilnaalden
trilnaald en hoogfrequent omvormer

Gebruiksvriendelijk en veilig

Alle betontrilnaalden die wij leveren zijn gebruiksvriendelijk en veilig. De constructie is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Hierdoor kunt u alle onderdelen verwisselen zonder dat u speciaal gereedschap nodig hebt. De apparaten werken op een veilige 42 Volt/ 200Hz spanning en worden gebruikt in combinatie met een separate omvormer.

Uiterst duurzaam

De trilnaalden zijn uitermate geschikt voor de zwaarste omstandigheden op de bouwplaats. Zo worden de betontrillers op een unieke wijze gesmeerd door speciale turbo-olie. Dit zorgt voor een optimale smering en koeling. Dankzij de speciale lagers is een grote bedrijfszekerheid gegarandeerd. De hoogfrequente trilnaalden zijn bovendien voorzien van een thermische beveiliging.

Veelzijdig inzetbaar

Iedere trilnaald is veelzijdig inzetbaar bij kleine en grote projecten. De maximale slagkracht zorgt altijd voor een perfecte verdichting. Bij de toepassingsmogelijkheden kunt u niet alleen aan betonvloeren denken maar ook aan balken, lateien, pijlers, kolommen, wanden en nog vele andere betonnen constructies.

Assortiment trilnaalden

DCE Holland levert verschillende uitvoeringen (met en zonder pistoolgreep) hoogfrequent trilnaalden. Ook zijn de apparaten in meerdere diameters en met diverse slanglengtes leverbaar. De bijbehorende omvormers leveren wij eveneens in diverse uitvoeringen.

Service en reparatie

Heeft u na verloop van tijd vervangende componenten nodig of moet er een trilnaald of trilfles onverhoopt gerepareerd worden? Geen probleem, DCE Holland is ook uw partner voor service en garantie op deze betongereedschappen.

Trilnaald kopen

Wilt u direct een trilnaald kopen? Dat kan online in onze webshop! Heeft u nog vragen of behoefte aan een deskundig advies? Neem dan gerust contact op en bel: 06 55 81 08 56. Wij geven u graag een persoonlijk advies en kunnen u precies vertellen, wat het meest geschikte verdichtingsmiddel voor uw project is.

Advies nodig? Neem contact op:

  *Verplichte velden

  Jouw gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen.

  Onze kracht, uw voordeel

  • Snelle levering

  • Ruim assortiment
  • Ruime voorraad
  • Jarenlange ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig advies
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Service aan machines
  • Volledige controle voor aflevering
  • Betrouwbare levering
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-